Hoe het werkt

Om uw bestelling te maken kunt u alle gewenste producten aan uw winkelwagen toevoegen. Nadat u alles heeft toegevoegd kiest u rechts bovenin voor ''Afrekenen". Hierna geeft u uw gegevens op en kiest u uw betaalwijze. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail ter bevestiging met de bezorg/ophaal datum.

Het is van belang dat u bij uw bestelling de gewenste ophaal- of leveringsdatum selecteert, geef ons alstublieft 1-2 dagen om u bestlelling klaar te maken. Indien u voor 10.30 uur besteld is het voor ons mogelijk om cupcakes en cakes & taarten (gemarkeerd met beschikbaarheid 1 dag) op dezelfde dag na 18.00 uur te leveren. Indien u na dit tijdstip besteld is een levering op de volgende dag (na 15.00 uur) mogelijk. Andere producten worden altijd op zijn vroegst de volgende dag geleverd.

Sommige producten, zoals de peperkoek huisjes, zijn erg arbeidsintensief en kosten hierdoor minimaal 2 dagen om te maken.

Onze cupcakes zijn altijd het lekkerst op dezelfde dag, daarom adviseren wij u om ze te consumeren op de dag van ophalen / levering. Als u ze op een eerder tijdstip wil, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of speciaal evenement om 12.00 uur, kunt u dit aangeven in het commentaar vak en we zullen ons beste beentje voor zetten om aan uw wensen te voldoen.

Al onze producten zijn ook biologisch beschikbaar. Dit kunt u op verzoek aangeven in het commentaar vak.

Al onze producten worden met de hand en met een beetje extra liefde gemaakt. 

U kunt betalen met: